torsdag 19 juli 2012

OK vi försöker


Efter att min trevliga valpköpare nu tyckte att "NUUUUUU får du väl ändå göra något åt hemsidan och bloggen".   Du har så rätt min vän, det ser lite tradigt när det inget händer.

Men, ja vad, jo jag har inte varit i bästa form på mycket länge, det är värk och allt har bara varit svart. Ibland blir det för mycket av det "goda", Swea har inte mått bra, Jackis operation, Swea gick tom och vår älskade Sammi fick somna in.
 Jacki är pigg och glad och har hämtat sej. Swea verkar må bra, är gladare och ja träningen vill jag inte prata om nu, men vi skymtar ljuset även där.
Vi har varit såHIMLA TRÖTTA som ni ser, alla utom Jacki.
 Jacki hon har jagat fåglar fångat en eller annan, hon har haft full koll på mössen vi fått in, så hon har hållt sej vaken.
Jacki och jag har gått en träningstävling i lägreklass, bara lydnadsdelen. Vi hoppade över platsen och fick trots allt 214 p. Riktigt bra, uppflyttad blir man på 196 p. Domaren hade ett litet samtal med oss efter och vi fick massor av beröm. Snacka om att jag växte.

Spårat har vi gjort

Jacki också, men jag blev sur på henne därav inget foto vid det tillfället kameran var framme. Hon skulle bara jaga vilt...........
  Riktigt dåliga dagar har vi haft
då allt bara gått ur händerna. Glömt både de ena å de andra, kokat potatis i 2-3 timmar, luktade inte gott,

Lekt sakletare
Plaskat i  Klintabäcken
Stickat
avslutat
påbörjat

 Jag har flera ideer på nya saker. Där jag kommer att använda min eget cockermönster, och ev kommer det även att bli ett mönster att kunna köpa om någon vill sticka mina projekt.

Vi har haft besök Lisa, Molly och Kajsa Lisa Nellis syster
Molly, Candys syster
Och den här lurviga saken som heter Frida


Swea och jag var på TBK och tittade på elitlydnad
Tillsist la hon sej och tittade

 Och råkade t.o.m somna, som sagt vi har varit trötta

Till vovvarnas förtret har jag varit och tittat på underbart söta golden valpar 4½ vecka


NÄÄÄÄÄÄÄÄ vi ska inta ha någon, men en ska flytta hit till trakterna. Spännande


Jacki har påbörjat skotträningen inför planerad start i lägreklass sök. Och lite sökträning måste det bli vi får jaga fatt på alla som kan tänkas hjälpa till som figgar.

Jo så är det, lite träning blir det allt och plötsligt förra måndagen när jag och Lisbeth satt på klubben och
fikade, så kände jag att nu mår jag OK. Som jag sa till Lisbeth jag känner mej glad och det är länge sen.
Kan man bli annat när man tycker att nu skymtar ljuset där borta.

 En uppdatering på hemsidan kommer så småningom, det jobbas med en ny.

4 kommentarer:

Carina sa...

Skönt att det börjat vända för dig . Det är så mörkt i den där tunneln när man är där.Tror du inte Swea också känt hur matte mår så ni liksom mått dåligt ihopa. Fniss du får kanke se till att bli gravid så Swea också blir det=) KRAM

Grabbarna boys sa...

Ibland är just livet allt bra jobbigt...men kul är det att se er på bloggen!!
Trevlig helg!
Vov o kram!

Katarina sa...

Härligt att det börjar vända. När det är tungt är det verkligen jobbigt och man vet inte riktigt om och hur man ska ta sig ut. - Sköt om dig och gör saker du trivs med. -Dina stickningar beundrar jag mycket!
Kram

Elon och Linus matte sa...

Kul att se dig blogga igen. man måste tillåta sig att ha bra och dåliga dagar och bloggen finns kvar, den måste inte uppdateras hela tiden, så du har gjort rätt. Välkommen tillbaka nu iallafall : )