fredag 11 februari 2011

A


Dom här var vi och tittade på igår, Tindra o Felix valpar och dessutom träffade vi Anki, Lotta, Birgitta, Gunilla och givetvis Carina. För det var ju där vi var på Coola Cox. Tur att jag tänker i banor som att det finns inte tid och ork att träna fler hundar.( tror jag skulle bli alldeles för splittrad, med fler). För visst är dom FINA de 4 gossarna. Tanken att samla alla på ett o samma foto föll mej aldrig in tyvärr.

Här flörtar Swea med snygge Caspian.
Nellie mopsar sej inför inkräktarna
Som i här var Anki, Lotta, Texas, Pärla, Abbi och Blå?
Måste bara visa Texas visst är han snygg. Han blev BIS 2:a i Mjölby härom helgen
Här är han lite mindre
Och hans fina syster som också placerade sej.
Swea tyckte valparna var OK. Nellie ? Ja hon sa inte så mycket men hon tyckte om att mysa med Lotta
Kul att träffa Sweas nästan syster Lowa som liksom Swea har utvecklats mycket i vinter. Jodå det är  inte bara som jag tycker Swea har utvecklats en del det tyckte även de andra.
Riktigt kul var det att det verkar som Nellie  föll dom smaken, Birgitta sa hon är väldigt lik sin pappa Pedro. Pedro är mörk men Nellie är ännu mörkare det är nog den största skillnaden.. 
Vi hade en trevlig eftermiddag och åt en mycket god smörgåstårta. Som vanligt hade vi lite att prata om och tiden rann iväg, och när jag skulle åka hem hittade jag ett meddelande på mobilen som sa.
WILDA HAR A-HÖFTER. (den stolte hussen är nog ganska nöjd med hennes resultat) Jacki har nu 4 röntgade avkommer 3 med A och en som inte jag får svar av. Det är BoBo har frågat flera gånger men dom svarar inte, men nu ska hon ha valpar så då bör dom väl va OK.
 Nellie blev lycklig när hon kom hem till mamma slök maten och la sej till ro med ett tuggben. Hon vet var hon bor nu, blir glad när jag kommer och hämtar henne och ännu gladare när vi kommer hem igen.

 Swea, ja jag vill ju inte påstå att hon slök maten, nä nu ska det matstejkas igen, det går så segt att få i sej sin portion. Men diska mamma Candys skål det går hur bra som helst, blir inte klok på den madamen. Efter maten la prinsessan Swea sej på sina kuddar i soffan och slocknade. Hon är så fin nu att hon ska ha dubbla kuddar i soffan för att kunna ligga där. Jätte lik mormor Jacki som också ska ligga mjukt och mysigt.
 Jacki o Candy då dom anföll oss och undrade var vi hade varit.

3 kommentarer:

Carina sa...

Tack snälla för att du kom igår. Så kul att träffas igen!! oc Neliie är jättefin hon precis som de andra ska du vara stolt över och grattis till stora A. oppas vi ses snart igen och tack för fotona. Kram

Eva sa...

Nu blir jag så avundsjuk så jag skulle nog inte ens ha läst... Vil OCKSÅ krama de där supergoa' killarna!!!
Vad ska ni bo så långt bort för allihop?!?
(Och grattis till en godkänd till!)

Freja Phaléne sa...

Vad duktiga och fina ni är!!! Kul att se tycker jag... Phalénekram!!