fredag 1 juli 2011

Jodå!!!

Visst så är! det nu löper Nelli också, och frågar är om jag inte missat några dagar på Jacki och kanske även på Nelli. Nelli känner jag inte och med mer än en i löp så blir det lite oordning, Men det blir skönt den dagen det är över. För dom är lite jobbiga dom där töserna.
 Sweas löp är över och vi tränar och tränar, det är de där små detaljerna som är så viktiga, vi kanske klarar ettan ch tvåan men sen krävs det lite mer. Och då tycker jag det är lika bra att det är bra från början, eller? Den 15.e är sista dagen för anmälan till tävlingen jag spanar på, så några dagar har vi att bestämma hur det blir.
  Vi satsar rätt hårt nu och dagens övningar var bra. Jag har lärt mej ordningen i klass 1och vi jobbar efter tipsen vi fick av Mona.  Kan bli så att de andra hundarna får stå lite till sidan, men idag har alla hundarna fått lite efter sin förmåga. Nelli får ta det lite lugnt eftersom jag inte vet hur hon reagerar vid löp.
 I övrig gör vi väl så lite som möjligt! pecis som vanligt! Bara sitter här och väntar in fina bilder från valpköpare , här kommer några av dagens skördOch vem är detta? Jo Drömflocken Black Magic "Frida"        "min" fina lilla tös!
 Tack Frida för att du ställde upp och poserade och Malin som fotade
 Och matte Monica som skötte datan och skickade bilderna till oss.

  EN FIN HELG ÖNSKAR VI ER ALLA

4 kommentarer:

Eva sa...

Vilka fina bilder på den tjejen!
Och vilken blick på de första:) Hon verkar medveten om hur tjusif hom är!

Carina sa...

Klart du ska anmäla ut och testa och se var ni står. Både du och Swea !!! Frida är så fin du ska vara stolt över dina fina valpar.
Kram

Rebecca och Wilda sa...

Vad fin hon är och vilka bra bilder och färger det blev, det är klart att ni ska tävla, man vet ju inte hur det går förrän man provat!

Heléne sa...

Anmäl du till tävlingen och testa hur hon är i "skarpt läge". Kanske bättre än du tror och om inte, så är ni en erfarenhet rikare.
Önskar er en fortsatt bra helg!