lördag 30 juli 2011

Mina superhundar

Idag är jag extra glad i Swea och Jacki.......... Vi har varit på sökträning och dom visade båda sina absolut bästa sidor YES!!!!
 Swea gick till alla och stannade kvar för lite mys och fika, hon var så duktig  (och matte gråtfärdig av glädje
 Jacki kan hon, det visade hon helt klart idag, hon vet vad som gäller när sökrullen och tjänstetäcket kommer på. Nu har Jacki haft lite "semester" ( Swecia har fått lite extra inför debuten), och det märks hon är taggad och godissugen till max. 
 På måndag blir det träning även för Jacki, kryp, framförgående och budföring ska "nötas" in nu, med tävling i åtanke.
Ett nytt hundgäng var med idag, nytt och nytt kanske inte för oss, jo lite, nyförvärvet har vi inte träffat, bara sett på bild. Vem nu undrar ni?  jo Carina och hennes Tindra och så lilla Thea . Kul att se dom och även dom verkade tycka detta var toppen.
 Imorgon blir det träning med Swea, vi tränade igår och hon var riktigt duktig. Om vi nu traggar som tusan kanske vi kan få till de där jäkla raka sitt som vi strävar efter.....................inte så lätt ska ni veta så om jag nu bara hade sett det från början .. ( om inte om hade funnits..............

2 kommentarer:

Carina sa...

Vi tyckte det var toppenkul!! Alla tre. Jackíe såg så stolt ut när hon gav sig iväg ut så kul att se henne jobba . swea ssuperduktig jag har ju nget att jämföra med men fanns ingen tvekan hos henne. Duktiga töser och duktiga matte

Grabbarna boys sa...

Vi håller fullkomligt med, ni är superduperduktiga dååå!
Vov o kram från grabbarna boys + vår matte!!