måndag 23 januari 2012

Ner och upp igen

Det är långt mellan uppdateringarna här. Inga ursäkter det bara är så.
 Under veckan som gått så har vi pendlat mellan besvikelse, oro och små glädjeämnen.
Besvikelse i form av tränings motgångar med SWEA, gör mej så in i vassens deprimerad.........Därmed orolig är hon sjuk är det ditt eller datt, jag herre jösses som man kan få till det. Mest gick väl tankarna åt sjukdom eller vad har JAG nu gjort.
 Och vad gör jag nu, förmodligen bara fel,  försökte komma på vad som var galet. Utan någon lösning åkte vi på sökträning i lördags. Tanken var: Jacki först så SWEA får sitta i bilen och kanske dra igång motivationen lite. En reservplan hade jag, vill hon inte: in i bilen med henne igen, här tvingar vi ingen. Jacki var inte från sin bästa sida, för mycket "mellor" i huvudet och lite oreda i hjärnan efter löp. Men hon ville jobba och gjorde det med glädje och en massa fjant från tokan.

 Swea, jo visst hade vi fått en förväntan  hos henne, jätte pigg, glad och full av energi. Och hon fixade sökslagen bra ville bara inte ta sökrullen som inte var hennes. Men jag var så glad
  Nu efter sökträningen har jag vanliga pigga, glad, energiska, härliga, fina lilla SWEA tillbaka. Här sitter man som ett levande frågetecken : vad var fel? Fast det ska jag nog inte ifråga sätta det viktigaste är att allt är som vanligt.
 Som vanligt, visst det visade hon även idag på vår träning. Glad som en lärka. busade och försökte ta livet av vårt senaste tillskott i belöningslådan, en  skunk.
Jacki och Swea har en sak väldigt tydligt gemensamt, dom älskar nya leksaker och älskar att försöka ta livet av nykomlingarna. Båda två har lagt massor av energi på att skaka livet av skunkeländet.  Förutom det så gjorde Jacki fina framförgående idag!!! Och Swea kämpade på med rutan med massor av glädje och TEMPO
9 kommentarer:

Emma o Malte sa...

Vad skönt att hon hittade motivationen igen!
Kanske har de precis som vi dåliga dagar?

Katarina sa...

Jag tror som Emma och Malte - dåliga dagar kan säkerligen hundar också ha.

Carina sa...

Kan bara hålla med ovanstående och när hon känner på dig att du inte är som vanligt av oror för henne så oroar hon sig för dig såklart;) Duktiga söktjejer

Grabbarna boys sa...

Efter regn kommer solsken!!!
Vov o kram!!

Eva sa...

Tänker som de andra. Tycker jag känner igen mig själv lite...:)

Malin sa...

Vad trist när det inte funkar :-( men som dom andra säger, hon är kanske inne i ett dåligt flow just nu där lusten är låg, ge inte upp, det vänder nog snart!
Kram

Sandra sa...

Så skönt att hon kom igång igen :)

Christina Klosterberg sa...

Kan det inte vara så att även kan ha små svackor i livet?

Heléne sa...

Kikar in till dig för att önska en trevlig helg!!