måndag 16 januari 2012

framåt

Nu verkar det som om kroppen börjar leda till sej. Värken har lagt sej lite,  med andra ord  lite andrum nu.

 Vi tränar trots allt det är ju det som håller fart i oss.
 Vi träffades på klubben idag, Swea var himla bra idag, mycket bra t.o.m. Utom en liten sak som är så viktig och vi inte tränat  på länge APPORTERING vilket då innebär vi får ta det från början känns det som. Inte alls bra.
 Fria följet super bra, rutan bra, fjärren där ser vi framsteg, yes!!!
,
Jacki gör framsteg i linföringen verkligen SÅ mycket bättre. Framförgåendet också bättre. Frittfölj snyggt, ibland är det bara så lätt att träna hund. Men oftast inte, skam den som ger sej så är det bara, träning ger resultat. Förra veckans träning både utomhus och inomhus har gjort stor skillnad.
 Jag la varsett spår till Jacki å Swea ( nu pratar vi personspår, viltspår har vi lämnat bakom oss tills vidare)
 Det är bra längesen sist så det blev 1 kort till dom var. Jacki först ut: bra ca 5 m sen flög det upp sådär 1000 små äckliga fåglar. Fågelhund som man är så är dom ju helt klart mer spännande än ett spår efter matte?!!.  Efter en stund spårade hon igen bara för att nästa flock skulle flyga upp, jädra hundelände skit i fåglarna och koncentrera dej. Ja vi kom i "mål" och hittade slutpinnen jag lagt ut. Vi hoppas på bättre tur nästa gång.

Swea då det kändes som om hon visste vad som skulle hända och det verkade kul. Fåglarna hade Jacki o jag redan skrämt bort så nu slapp hon det problemet. Hon spårade lite yvigt kanske, visste hon inte vad hon spårade, en eller annan korvbit jag lagt i spåret hittades. Vi behöver nog några spår i kroppen för att det ska bli bra, hon fann slutet utan.
Nu ska vi planera resten av veckan och se om det också gör underverk.


Här har vi Shannons tröja, Shannon är en Grand Danois,  en harlekinfärgad sådan. Den lilla tröjan är Jackis, en viss storleksskillnad!?
Shannons matte sitter där i Texas och väntar och väntar, hon vet inte färgen men jag har använt mej av färger som hon valt emellan. Och nu väntar jag bara på en adress sen åker den på sin långa resa hem till Shannon.


Mitt nuvarande projekt innan jag ger mej på  fler vantar.
  En näverstickad sjal  finns här :  http://helylle.se/blogg     i olivgrönt och svart snyggt tycker jag och en rolig stickning som  jag knappt kan släppa.

2 kommentarer:

Malin sa...

Vad skönt att smärtan ger med sig lite och att träningen går bra!
Vad duktig du är förresten med stickningen, såg tröjorna på fb, jättefina! Du borde öppna en liten butik på nätet!
Kram

cockettsriccardo sa...

Du e helt otroligt
duktig på att sticka!
Roligt när man ser dina skapelser på andras hemsidor.
Kan sticka men inte alls som du.
Jätte fina arbeten.

Ha det gott.

// Ricco & Alfons & Towe