lördag 17 mars 2012

Nu tränar vi

Tänk vad tiden går i onsdags var det 24 år sen jag flyttade in här. Huset jag ville ha redan som tonåring, ibland har man tur.

 Från det ena till det andra vi tränade igår, jag var tidig på klubben och lade spår. Personspår, det har vi inte gått på ett tag ( jo en gång för någon vecka sen).
 Därefter tränade jag med SWEA och hon skötte sej galant, skönt att se att hon har energin och lusten igen. Förmodar att hon kommer att vara lite upponer i sitt humör, men det köper jag och anpassar träningen därefter. Vi tränade rutan, inkallning, hopp och frittfölj, friaföljet var superbra, härligt.
 Liten pyttestund med Candy, som har sin sin trevliga period, som jag kanske skulle utnyttja till något?! Tror det "jag har en plan".
Sen kom Kerstin o Pärla vi hade bestämt att träffas, bara att jag var där tidig för att lägga spåren och träna lite med en.
Vi började med JACKI, och tror vi kom på ett bra sätt att få henne gå lite längre bak. Hon är för långt fram i linföring och även i friaföljet. Vi testade och faktiskt funkade det himla bra. Ska även jobba med att hon ska vara med mer i helomvändningar, även här finns en idee om hur det ska gå till.
 Så var det lilla Pärla, vi beslöt att testa hela 1:ans program, hon är inte helt mogen för det men kan vara kul att se hur långt hon nått. En liten bit kvar men man ser vad dom ska jobba med och där finns motivation så det blir inga problem, är jag helt övertygad om.
Därefter spår med Jacki. 200m, 1 vinkel 2 apporter och ett slut DET skötte hon bra och kom ihåg att apportera apporterna till matte DUKTIGA LILLA TÖS.

 Candy ett rakt spår 150m, 1 apport och ett slut lite, flaxande men HON har inte gått personspår på mycket länge. Även hon apporterade utan att bli påmind och lade sej vid slutet som hon alltid gör. BRA JOBBAT

 Swea, 200m med vinkel, 1 apport (tror jag)  och skunken till slut. Ja vad hon gjorde vet jag inte, kanske liknade det spåra men tror nog mest det handlade om att leta något ätbart......... Men vi tog oss fram och klarade oss runt i vinkel på någon vänster, hittade skunken. Men ingen apport kanske la jag ingen MÅSTE börja anteckna för trots att jag vet att jag inte kom ihåg, SÅ tror jag att jag gör det VAR GÅNG för att alltid få samma slutresultat INGEN ANING OM VAD JAG LAGT ELLER  VAR JAG GÅTT.  Att hålla rätt på 3 spår är inte min bästa sida...........
Den 30:e ska Jacki ta bort "knutan" men jag tänker köra på som vanligt fram till dess. Och efter op. så får hon ta den lite lugnt lite beroende på hur hon mår. Sen kommer vi att träna som vi brukar.
 

2 kommentarer:

Carina sa...

Oj vilken flit så tidigt på dagen=) Förstår det känns skönt att komma igång lite kul med träningskompis att bolla ideer med.

Malin sa...

Vad du är duktig med din träning! Kul att ha en träningskompis så att man kan hjälpas åt och peppa varandra!
Kram