onsdag 19 maj 2010

Komma igångKonstigt att det ska va så svårt att komma igång. Men känner lite press att något måste jag skriva.


Dagboken på hemsidan tar stort utrymme så därför provar vi med en blogg. Jag tror det kommer bli lika bra. Kan ju lägga in bilder o skriva en massa här också när andan faller på.

Hemsidans dagbok kommer så småningom att handla om nyheter, resultat och liknande. Jag har även en tanke på en ny sida lite längre fram, är själv värdelös vad gäller data så lite hjälp måste jag ha. Och då ska jag ju hitta någon som är duktig och som förstår hur jag menar . Men det dröjer nog ett tag till.

I övrigt så har vi hämtat oss efter helgens stora dag....Jag är jättenöjd med tillställningen och helt inne på att det blir en nästa år också. Lite har vi nog lärt av denna gången. Jag brukar inte va den som är med och fixar och donar. Men tillsamman med Anki , Susanne och Carina tycker jag vi har gjort ett bra jobb.


Vi eller rättare sagt jag, har dålig motivation till att träna, så för tillfället händer så gott som INGET på den fronten. Vi bara stövlar omkring i skogen ibland knappt det. Har dålig inspiration på våren, våren är fin på alla sätt men inte min årstid. Vågar jag nämna det, men jag längtar redan efter höst och vinter.

I helgen är det utställning, så hundarna måste trimmas, lite har jag gjort men samma där kommer inte igång. Nu måste jag bara.

På lördag kommer Lisa och ska bo här en vecka ska bli kul att få ta hand om lilla tösen. Har en liten utflykt planerad för henne och Nellie. Mer om det senare.

Nu ska jag väcka Candy från sin skönhetssömn och dra lite i hennes päls.
3 kommentarer:

Sandra sa...

Cockerträffen var superlyckad tycker jag som glad besökare :) Bra upplägg med många roliga aktiviteter att prova på, tipspromenad är ALLTID kul och de små föredragen med tips var också jätteintressanta. Jag tycker gott ni kan ordna 2!!!! träffar om året ;) En vår och en höst träff :)
Ni gjorde ett bra jobb Allihopa!
KRAM Sandra med Freija + familj

Carina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Carina sa...

Välkommen i bloggträsket! Fniss men hade svårt att läsa ditt första inlägg det var jättemörkt men kanske hos mig felet är=) Vad kul att även Candy ska ställas på söndag!Funderar på att ta med Caspian imorgon för att hälsa på dina damer. Han behöver komma ut lite men bara om det är ok för dig. Ska bli kul att ses imorgon känns som om det finns en del att prata om=)