tisdag 25 maj 2010

Lisa

Vet inte om jag har nämnt det, men vi passar Lisa (Drömflocken Viktualia). En härlig liten tös väldigt lik Frida som valp, kanske inte så konstigt. Dom har samma mamma och deras pappor har samma mamma.
 Otroligt lätt och duktig. Bara lite problem vid matdags, då hon tycker de andras mat är godare. Och Swea som är så knasig när det gäller mat får inte mycket i sej.
Lite jobbigt för Lisa är det då vi ska ut och gå alla, hon är ju för liten att gå med på långa rundor. Tycker inte alls om att få stanna hemma.

Det går ganska vilt tillväga Swea och Lisa busar en del.

Så pass att vi fick vila en stund allihop
 Igår kväll var jag och spårade med Swea, hon spårar skitbra, men igår ville hon inte ta apporterna. Hon markerade lite att dom fanns men sen fick det vara.
Jag la ett litet på 25-30 m till Lisa hon har aldrig spårat innan ( tror jag ) men hon visste precis vad hon skulle göra.
 Idag har vi haft lite övningar inomhus både med Jacki och Swea, det har inte tränat så flitigt sista tiden, men hoppas att vi har fått tillbaka lite träningslust igen. Hundarna tyckte det var roligt och gjorde sitt bästa. Blev lyckliga när pallen kom fram

Vi har tagit några bilder idag, det blev snyggebilder på Lisa som inte alls blev så dumma. Hon är riktigt fin
Lisa
Ja resten känns väl igen.

4 kommentarer:

Sandra sa...

Ha,ha,ha...Candy har PRECIS samma blick som Freija ofta har "Det är jag som är Basen!" ;)

Carina sa...

Riktigt snygg var ju min favorit i kullen som du vet. ja då har du full rulle med andra ord. Kan du inte ge henne maten i lilla hallen och kompostnät i mellan? nära men ändp långt borta eller kankse Swea lär sig äta på kuppen då hon inser att äter jag inte nu så blir det inget. Men de ser ut att ha kul ihopa på bilderna. Vilken enrgi du fått har har luften totalt gått ur. Krma

Grabbarna boys sa...

Jättefina bilder på jättefina gundar!!!

Grabbarna boys sa...

Jag menar så klart hundar!!!