onsdag 13 juli 2011

vi hänger med

Jovisst finns vi kvar.
 Vi har plockat ännu mer kantareller, kan bara inte motstå dom.
 Jag och Swea har varit på Hoffarnas rasmästerskap och tittat och hjälp till på den officella söktävlingen där. Jag som figurant väl dold i en liten, liten tunnel med lock, trodde jag skulle dö, men överlevde och lovade mej själv aldrig mer kryper jag in i något sådant. Det var både trångt och varmt, dessutom så låste ryggen sej så jag trodde inte jag skulle kunna ta mej ut igen.
Sedan i en betydligt rymligare och luftigare låda som jag kunde sitta rakt upp med nästan sträckta ben. Swea var med och vallade uppletarrutan så hon drog sitt strå till stacken.
 Jättekul att se på har aldrig varit på en sök tävling tidigare.
 Vi tränar och det går upp och ner, Nelli gör framsteg, Jacki också. även Candy som mest har lekövningar.   Så stjärnämnet Swea, ja ena dagen upp för att nästa dag falla pladask. Nu HAR jag ju anmält henne (oss), jo jag gjorde det....och vet ju våra brister och nu har jag några veckor att försöka rätta till problemen. Kanske har jag just nu lite högre krav på oss så det känns som om det går lite sämre.
 Men idag är jag helnöjd med henne,  lilla spralliga apan. Jag vet åtminstone hur jag får fart i henne och det tänker jag utnyttja den dagen tävlingen går.
   För övrigt så stickar jag en del och det finns saker som börjar bli färdiga, boleron håller jag på att brodera, och plötsligt blev denna klar, som har legat åt sidan ganska länge, då det fanns roligare saker att ta sej an

 Är riktigt nöjd med den trots att jag inte var överens med mej själv ang färgvalet, det är de gula prickarna jag hänger upp mej på, gult är inte jag. Men nu klippt fållad och klar så ser den hyfsad ut, den blev riktigt stor och värmer säkert gott i vinter då det är rent ullgarn.

 Förresten så tog Sverige guld i lydnaden i VM i Paris.  Och Nina Svartberg tog silver inviduellt.  Nina och hennes man har skrivit några böcker som jag brukar använda mej av bl.a "Med sikte på 10:an " som är en riktigt bra vägledning, när man kör fast. Och ger bra fingervisning om hur momenten ska vara.

4 kommentarer:

Eva sa...

Jag tycker den är väldigt läcker! (FAST det inte är mina färger:)) Här stickas bara minimala mössor just nu. Och piffas fleecefiltar i mängd...
Kul med Swea! Och lycka till!
(Kul också med svensk framgång!)
PUSS till töserna från mig!

Heléne sa...

Vilken fantastiskt vacker sjal du åstadkommit, du är jätteduktig !!!!!!
Vackra färger är det också, det gula passar så fint in ihop med de andra färgerna.
Var stolt över ditt arbete.
Duktiga och flitiga är ni ju också på lydnadsplanen.

Tassintryck sa...

Jisses vilket arbete du har gjort! skulle jag aldrig klara av :-)!
fin blogg och kul att du skrev hos mig så jag kunde kika in hos dig :-)!
kram från mig
/maria

Sandra sa...

WOW!!!! så snygg...tycker det gula passar jättebra in färgmässigt med det gröna!...superfin.