söndag 30 oktober 2011

Undrar??

Så var det sök i går igen, vi hoppade ju över förra veckan.
 Swea var först ut av mina, och denna gången gjorde hon mej mycket glad. Den lilla apan vet precis vad hon ska göra och vi kunde göra riktiga skick med visning och hela baletten. Eftersom det nu gick så himla bra så nöjde vi oss med 3 skick. Dessutom på en plats där det var rejält uppförs lut i rutan,  snacka om en trött matte som fick ta sej upp på visningarrna. NU förstår jag verkligen fördelen med skallhund.
 Vi körde på med de andra som alla skötte sej så fint, Molly Mops fick kämpa men hon är en tuffing. Kul även att se att Rasja funnit sitt rätta jag igen, då jag inte känt igen henne de sista gångerna. Men nu var hon i form igen. Och fine Dixo som bara är så fin och duktig skötte också sej. Lilla dvärgsnauzern var dom så nöjda med..
 Jacki då jo hon fortsätter glänsa, Carola berättade för Ingrid att hon är färdig för tävling vilken dag som!! En stolt matte stod bakom och hörde!! 
 Carola kommenterade första skicket med att hon går bra ut på djupet. Hon gjorde bra ifrån sej, Och matte fick ännu en genomkörare i backarna och beslöt om det blir fler hundar som ska söktränas så lutar det skarp mot skallhund.
 En god fika på klubben satt gott efter dagens övningar.

 Sonen gav mej en snabblektion innan han åkte i hur man använder SKYPE som han dessutom installerade åt mej. Jag är inget datageni men hoppas kunna prata med honom genom SKYPE ( fick också tillstånd att använda hans data!!!) Igår hade vi fått ett meddelande.: Vi satt på planet i Grekland i 4 timmar utan att komma någonstans pga datafel.  Får övernatta på hotell och skall åka nästa morgon 4.30. Just nu vet vi inget mer. USCH en viss spänning finns det!!

Inga kommentarer: