tisdag 29 november 2011

I brist på annat

så blir det en sovande special om SWEA
  Swea är vår allra egnaste "prinsessan på ärten". Jacki som är mormor till vår ärtprinsessa är en livsnjutare. Jacki älskar ligga framför kaminen, eller på golvet framför fötterna på en och bli kelad på magen. Hon tycker det ska vara mjukt där hon ska ligga och ligger därmed gärna på kuddarna i soffan. Candy har inga sådana ideer utan vill bara vara nära, det njuter hon av. 
 Swea livsnjutare i allra högsta grad hon ligger ALDRIG på golvet, förutom när hon ÄTER.. Inte ens framför kaminen där även Candy och Sammi kan stå ut korta stunder.
Swea ligger alltid i min säng eller i soffan gärna med dubbla kuddar.
 Livsnjutare
    sötaste


  Nu är hon lite irriterad över att inte få sin skönhetsvila i lugn och ro.
 Enda gången hon inte blir sur över att bli störd är när vi ska ut och jobba. För lydnadsträning, spårträning, leta saker och allt, älskar hon. Hon är en underbar hund. Jag älskar alla mina hundar men SWEA är för mej en väldigt speciell hund med många egenheter.
2 trötta töser
 En snarkande Jacki
 Finaste Candy

7 kommentarer:

Emma o Malte sa...

Vilka sköna sovstilar:-)

Carina sa...

underbara!!

Katarina sa...

Vi har två livsnjutare som visserligen inte får ligga i soffan, men som älskar våra sängar. Plus ryamattan och vilket mjukt klädesplagg som helst som råkar 'ramla' ner på golvet. Mjukt och skönt ska det vara plus massor av kel.

Eva sa...

Jag sitter nästan och somnar här:)
Ljuvliga stilar och bilder!
PUSS till dem!

Sandra sa...

Ha,ha,ha....livsnjutare!!!

Susann Larsson sa...

Fina bilder på tjejerna!:-)Mina vovvar vill ockso ligga mjukt. Anton gärna på en mjuk filt i soffan eller på en kudde. Tyvärr har jag,dum som jag är,gjort misstaget att borsta ut tovor på Victor framför teven så om jag kallar på honom när jag sitter i soffan, kryper han in under soffan.

Malin sa...

Finns nog ingen ras som kan njuta så mycket och härlig som en cocker, härliga bilder!
Kram