onsdag 26 maj 2010

Träna o träna...

Idag har vi tränat Lisa och jag, vi ligger i hårdträning inför lördagen.

 
Ser väl inte så tokigt ut.
 Så provade vi Swea, vet inte om jag vill visa bilderna....Men nu ser jag vad domare i söndags menar.Ok så här så det ut.
och så här
 
Denna är inte så illa kolla då nästa, jag nästan skäms
Nu har vi en träningside. som jag inte vill avslöja men med lite tur kanske det gör underverk på hennes topline.
Ikväll var jag, Swea och Lisa på klubben, riktigt trevligt för ovanlighet. Vi gick vår kisserunda. Sen tränade jag en stund med Swea och förvånansvärt vad det gick bra. Det har varit en period med lite motgång som jag bearbetat genom att nästan inte träna alls. Tappade lusten och orkade inte ta itu med problemen, kanske en bra lösning denna gången.
När Swea kom in i löpet och sen lite antydan till skendräktighet, så funkade vi inte. Men idag kändes det som det ska, Swea var "normal" igen, en liten förändring.... det kändes som hon mognat.
 Vi tränade en kort stund ha lärt mej att inte suga för länge på karamellen. Sen var det tävlingsgruppen som hade en träningtävling som vi studerade noga. Det vill säga Lisa huligan och Swea knasboll bråkade och bar sej allmänt illa åt. Små kaxiga ungar som skällde på de större klokare vovvarna, fegisar är dom. Man kan inte annat än skratta åt de små liven. Tillslut tröttnade dom trodde jag, för att börja om igen. Vi kan väl säja som så det var inte mycket av "tävlingen" jag såg. 

4 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Vad kan det vara för träningsidè.
Nu blev man så klart nyfiken.
Den måste du berätta!!

Sandra sa...

Vi borde oxå ligga i hårdträning inför lördag då vi har avslutnings prov på lydnadskursen...men Freija är inte så intresserad av att gå fot hon vill mest lufsa iväg på egna äventyr.

Olsssonss sa...

Ska bli riktigt roligt att få träffa lisa på lördag, hon ser jätte snygg ut! o underbart söt är hon oxå! /lotta

Malin sa...

Ser ut att gå bra med träningen, vart bär det av på lördag?
( www.cannolisblogg.se )