onsdag 9 juni 2010

fix och sånt

Måtte bara denna veckan nå sitt slut. Det är så mycket som ska fixas, både inne och ute ska det se ordentligt ut. Gräset kommer att behöva klippas en gång till och nu spöregnar det, hoppas det blir uppehåll i morgon.
 Maten ska fixas men det är ännu för tidigt, så det är lite svårt att få saker gjorda. Men idag ska jag till staden och handla och med lite tur får jag allt med hem. Så blir det matlagning och sånt imorgon.
 Ungdomarna har full upp, det var balen som hade varit trevlig. Skattjakt, karneval, och fester med klassen. Och med en son som inte kan komma ihåg sej själv bara, håller på att bli vansinnig på allt han glömmer.
 Hundarna har lite tråkigt för tillfället, det blir de dagliga promenaderna men inget mer. För mej fungerar det inte att träna när jag känner stress, det blir bara fel och så blir jag irriterad, och då kan vi få problem som sen ska arbetas bort. Så ingen träning för tillfället.
 NU börjar nog klockan bli så pass att man kan styra bilen mot stan.

4 kommentarer:

Carina sa...

Håll ut snart är det över! Du kommer att ha jätte träningsvilliga hundar nästa vecka är nog bara bra de har tråkigt ibland. Kram

Drömflocken sa...

Hoppas det! Kanske matte också piggnar till, träningsviljan har inte riktigt velat infinna sej sista tiden.

Carina sa...

Den kommer jag lovar!

Grabbarna boys sa...

Vi har haft det precis lika dant.
Matte o alla fixar o donar hela tiden och gör allt utom att vara med oss.
Gräsklippning, matlagning, fixa kläder ...o.s.v!!
Fast det är klart, vi hänger med på allt de fixar med så vi har det ganska bra ändå.
Nu när allt är över så får vi säkert vår tid igen.
Vov från oss!!