fredag 18 juni 2010

Vilda Wilda

 Vi passar Wilda (Drömflocken Rullgardina),
 som ni ser går det ganska vilt tillväga för mej omöjligt att fota. Det är Swea och Wilda som står för aktiviteterna. Candy ville inte ens gå med ut, nä hon passade på att vara inne och mysa med husse, vid datan. Jacki var med och kollade så allt gick rätt tillväga
 Hon är en bestämd mamma och här beslutar hon sej för att rädda bollen undan vildarna
 NÄ du bollen ska jag ha ( den ligger vid hennes baktass)
 Wilda vill gärna ha den men vågar inte.
 Blir kul att ha tösabiten här i helgen alltid kul att lära känna dom på nytt. Jag får en bättre bild av hur dom är när man får ha dom några dagar.
 Candy är precis vanligt den som tar hand om uppfostran ( kan verka så sur och bevärlig, men så är hon ju vår primadonna, hon tycker själv att hon är av en annan klass än de andra). Jacki bara rycker in när det verkar gå överstyr. Swea leker och fjantar men verkar dra lite åt mamma Candys håll med att vilja vara den som bestämmer.
 Kul att studera dom, man lär sej mycket av sina hundar.

 Annars har vi tränat lite i veckan, vi var på agilityn på klubben Swea fick prova bommen och A-hindret.  Swea har tränat att stå kvar, sitta kvar och ligg kvar faktiskt går det ganska bra. Vi har problemet SITT , hon tror det betyder ligg, HM......inte bra. Apportering är också ett stort problem hon vill inte hålla fast, men lite framsteg känns det ändå som vi gör. Högersvängarna är totalt värdelösa, ungen är inte med för 5 öre.
 Swea har varit dålig i magen, säkert något hon ätit då de andra inte varit det.  Det löste vi med fasta och sen koktfisk med ris. Så nu är hon bra igen. Hon har varit lite avslagen så nu hoppas jag att det blir bättre.
 Jacki, har också tränat, inte agility då hon löper, känns som om fjärren har blivit bättre. Ingångarna klart bättre, har alltid velat gå bakom mej och det försöker jag nu plocka bort. Seg i fria följet, måste få upp motivationen. Men det är inte riktigt det rätta tillfället att börja hårdträna .... i löpperiod.

2 kommentarer:

Carina sa...

Tjohoo full fart i helgen för er=) Så skönt magen blivit bra på henne.Annars är du flitig ......precis som vanligt

Drömflocken sa...

Ja här blir ingen vila!