söndag 19 december 2010

På våra skogsrundor ser vi väl inte så mycket mer än snö, men här ser Swea något

Här har vi dom våra kompisar!! Fina men är inte så vansinnigt glad i dom, hundarna kan inte gå lösa då hela skogen kryllar av dom. Dom är så vana vid oss att dm springer inte i första taget.Och vad tror ni dom ser här, ni kan aldrig gissa. Min familj tycker jag är tokig som travar omkring i den djupa snön, men detta tar väl priset
cykla i all denna snö,  vi har helt klart olika intressen

Och till sist en bild på mina skogstroll.
 Lite tränar vi, Jacki är riktigt duktig på kryp, Swea gör framsteg med targetmattan . Mycket träning utförs på en skottad gång, lite snålt om plats men det funkar ganska bra.
Vi mötte ett par med en hund av just den rasen jag är lite intresserad av. Vi hade en ganska lång och givande pratstund. Fick lite mer info om rasen och deras syn  på den, kanske inte riktigt det jag läst mej till, men intressant. Än har jag inte ändrat mej, tror att de är lite som mina cockrar. Rasen är Stabyhound en Holländsk ras, som ingår i gruppen för stående fågelhundar. En ras som inte är lika vanlig som cockern.

9 kommentarer:

Eva sa...

Våra rådjur här har helt klart lärt sig att hundar behöver man bara akta sig för om de är lösa:)
Kul det där med "kryp"! Assar är jätteduktig på det alldeles av "egen maskin" men jag försöker få honom att koppla ihop det med ordet.

Madde och Teddy sa...

Vad kul att du är lite intresserad av den rasen oxå. På valputställningen i Mjölby så var det en sådan valp som var så himla söt och fin. Jag åkte hem och läste lite om den då ; ) men just nu har jag glömt en del om den käner jag. Skulle behöva läsa en gång till. / Madde

Marie sa...

Vilka söta skogstroll du har!
Såg aningen jobbigt ut att cykla i all snön :-)

Carina sa...

Caspian undrar om inte han kan få komma på lite råddjursjakt tillsammans med dina tjejer. han tror de kan få en riktigt trevlig dag ihopa. Meddela bara tid och plats fniss

Sandra sa...

cyklar i så djup snö!!! Vad är det för galningar ;)

Kylle sa...

Hallå där! rådjur lever inte i stora flockar detta är hjortar.

Gunilla sa...

Synd om alla djur i skogen nu, inte mkt att äta i all snön. Men de är fina att titta på:)

cockettsriccardo sa...

Oj då du har tama rådjur.
Härligt att se så fian närbilder på dem och hundarna annars. Gillar kulan med bilden på dina fina hundar. Jag cyklar inte till jobbet i nuläget utan jag går istället .
Man vill ju inte bli gipsad eller dyligt när man redan har skador.
Ha det gott.
Vov vov Ricco & Towe

Heléne sa...

Trevligt att träffa på vilda djur när man är ute, men inte så kul när man har lösspringande hundar.
Molly har väldigt mycket jaktlust i sig så henne har jag aldrig lös i naturen. Hon har rusat ifrån oss ett par gånger och det är läskigt att se dom försvinna iväg.
Söt liten flock du har!