lördag 16 april 2011

Dötrött

Hemma igen efter ett träningspass för Mona. Dessa träningar ger så otroligt mycket, bl.a är det ett kvitto på hur vår träning går. Och hittills bara framåt. Swea är enormt rolig att jobba med hon ger allt!!! alltid.
 Idag fick vi tips om fjärren och inkallning med ställande, och jag berättade om våra problem med högersväng så nu har vi lite att jobba på igen.
Swea var riktigt överladdad, for fram i starter som en raket.
Fick fina tips om hur vi lägger upp träningen baserat på Sweas humör. Väldigt kloka råd som vanligt. Och så ska vi tänka på tempot i alla lägen,  matte går lite för fort ibland??
 Nu är vi så laddade att vi kan knappt vänta till nästa träningspass.
 Fast inte Swea, hon har verkligen använt hjärnan och är DÖTRÖTT, vill inte ens leka med Nelli.Ett litet ps matte har också använt hjärnan och känner sej ganska mör med.

5 kommentarer:

Carina sa...

Härligt att det går så bra för er. Guld värt när man hittat rätt tränare som ger en det man vill ha och behöver. Fick ett mkt trevligt samtal idag=) och när jag var på outlet försäljning i Osby räffade jag en valpköpare från Ankis senaste kull. Liten värld. Vilken tid tycker du den 27 jag kan ta ledigt? Kramis

Katarina sa...

Roligt när det går framåt. Både du och dina hundar verkar tycka att träning är kul - härligt!

Grabbarna boys sa...

Ni är så himla duktiga med er träning.
Kul att du känner dig nöjd.
Ha det så bra.
Kram!

Sandra sa...

Så kul att det flyter i er träning. Ni är så duktiga och flitiga! Hoppas vi ses i Hovdala på påskdagen :)

Drömflocken sa...

Klart vi är flitiga,
VI TYCKER JU DET ÄR SÅ HIMLA KUL ATT TRÄNA.
Ju mer vi lär ju roligare är det