måndag 4 april 2011

oundvikligt!!!

Så är det, nu slapp jag inte längre, gubben lagade dammsugaren. Så ett varv med den var absolut tvunget, förutom att det var otroligt skitigt så kommer en väldigt trevlig och go vän imorgon.
I övrigt rullar det på, vi har tränat idag och Nelli är väl den som utmärkte sej mest, hon gör allt lite framsteg. Mest av allt önskar vi ändå en egen matte åt henne det är hon värd. Hon är en klok och mysig liten tös, visst inte helt utan fel och brister, men med tid och lite jobb, hon är trots allt inte vuxen. Hon kommer inte till sin rätt här i flocken.

Visst är hon ganska söt
.
Swea och hon har sina dispyter, det förvånar mej massor att t.o.m lilla söta Swecia  har humör och temperament, faktiskt tycker JAG det är skönt att se.
Swea vaktar sin mat, sätter näsan i vädret och står stel som en staty, Nelli ger sej och går därifrån. Nelli är mycket  matglad tillskillnad från Swea
Ena stunden får inte Nelli komma förbi, nästa så är det pusskalas.
Den Nelli har mest respekt för är vår drottning Candy, leker Candy med Swea får inte Nelli  vara nära. Candy skulle aldrig nedlåta sej att leka med Nelli och Nelli finner sej i det. Hon gör som drottningen befaller, så lite sunt förnuft har hon allt.
Swea har fått känna på metall apporten i dag också inte jätteglatt MEN hon tar den....
  Hopp över hinder känns som om det sitter bra. Ställandet gick bra idag. Inkallning ja där tjuvstartade fröken, jäkla unge. Annars i som vanligt en  pigg och lycklig Swea. 
 NU börjar Lisbeth bli lite vad ska vi säja "nervpåfrestande" eller, jo HON tycker att nu är det väl ändå snart dags!!!! FÖR VAD? en tävlingsdebut, NJA försöker jag inte riktigt . Jominsann, ni måste känna er för lite. Hon är envis Lisbeth, hon menar ni måste ju inte vinna utan bara känna hur det funkar. tycker att Tollarp nu i juni blir bra.  Ja, feg som jag är så Tollarp i juni blir det inte, bara om jag är lite mer säker på att lyckas. Kan ju inte göra bort sej på hemmaplan. Mormor Jacki har ju blivit placerad i 1:an och vunnit 2:an där. Mamma Candy blev 2:a  i 1:an slagen med ½ p,  så jädra förargligt bara för att hon släppte apporten innan komandot, vilket aldrig hänt innan. Så vi har lite krav på oss Swea o Jag.
 Jag vill ju tävla men när det kommer till kritan är jag ganska feg, (det ska ju vara perfekt)
Vi får se....................

Avslutar med lite slappebilder på


Som ni ser sötaste, tröttaste Swea. Blir så trött av att träna

8 kommentarer:

Carina sa...

Ses imórgon vännen!!! Ska bli så kul!!!

Freja Phaléne sa...

Supersöt hon med!!!

Eva sa...

Det var väl en attans "gube"! Låter onödigt med lagad dammsugare:)
Klok är hon lilla Nelli som inte stökar med överheten.
Kul att se en slöande Swea! Verkar inte vara hennes allra vanligaste tillstånd...

Elon och Linus matte sa...

Söta Swea...vad gott hon har det i sängen på bilden : )

Christina Klosterberg sa...

Jo, hundarna kan bete sig väldigt olika om de bor i en hel flock eller själva. Det är lätt att de triggar igång varandra och bevakar sina rättigheter mer när de är många.wA

Malin sa...

Hoppas ni hittar en ny familj till söta Nelli, inte kul när det inte fungerar i flocken.
Kramar

Sanna sa...

Sammy tackar så hjärtligt för grattis och matte (jag) blir glad över att texten uppskattades! Vilka otroligt fina vovvar de är, Nelli och Swea:)

Christina Klosterberg sa...

Vad duktig hon var som fortsatta att följa spåret trots lockande vildsvinsdoft. Och det där med tempot känner jag inge;)