onsdag 28 september 2011

En lösning!

Vi tränar och tränar och nu börjar det bli PANIK, om 2 veckor ska vi träna för Mona igen. Anledningen till panik är att jag får inte rätt på våra högerhalter, och vi måste ju ha en rolig och omväxlande träning så detta kan ju inte tjatas hela tiden. Allvarligt talat känns det som om vi aldrig får rätt på detta elände. Men än ger jag mej inte.
 Swea är en tös med sina egna lösningar på problem det vet vi, men hennes sätt att fixa rutan är ganska orginellt. Hon galopperar fram, stannar strax innan, vänder och glor på mej, för att sen BACKA in i rutan, Swea kålhuvud!
Det finns ju klart lite andra grejor vi jobbar med och det löser hon riktigt bra. Idag har vi tagit fram metallapporten som var lite äcklig i början men med lite mutor så tog hon den.
 I morse var Nellis höftresultat på hunddata, lite besviken då det var C.
 Imorgon ska jag, Jacki o Swea på utfärd, vi ska träffa Monica och Frida, jag har ett problem där: jag har glömt tiden....??? Slarvat bort lappen jag skrev på eller kanske t.o.m. städat bort den

2 kommentarer:

Carina sa...

Tänkte varit elak föresten kan inte låta bli städat bort den du? du som hatar städa;) Synd på Nellies höfter. Vi har varit och kämpat ikväll och jag har inte en aning om vad ruta eller högerhalter betyder fniss men kankse någon gång begriper jag det med. Kram på dig

Sandra sa...

Ha,ha,ha...jag tycekr Swea kålhuvud är cooooool :)