torsdag 5 april 2012

Jacki

Just nu känner jag mej ganska slut i batterierna.
 Jacki blev jätte dålig av den smärtstillande medicin hon fick,  åt den bara 2 dagar, sista dagens morgon spydde hon upp den, kanske var det tur.
 Det började med diarre vilket dom kan få av medcinen och sen började hon kräkas. Hon kräktes och bajsade om vartannat. Upptäckte blod i bajset , pratade med veteriären, fick en medicin som skulle lägga sej som en hinna och skydda magen. Den hämtade jag på morgonen .  På em spydde hon mycket blod en ny tur till vetten och fick nya förhållningsregler, köpte skonkost.
 Så började vi om igen, pillan som skulle verka 30-60 min efter 30 min kom den upp. Fick i henne en ny som hon fick behålla.
Sen var det lugnt, hon var trött och frusen låg hos mej under täcket, sov djupt hela natten.
 Gårdagen gick bra, i går kväll var hon pigg och glad. Lite mat fick hon under dagen,  som hon fick behålla.
  Har varit ute 2 gånger i natt och har lite diarre så det blir medicinering och lite skonkost i småsmå portioner med 3-4 timmars mellanrum i dag med.
 Det är så synd om henne hon är ju hungrig .

                  Igår planerade vi COCKERTRÄFFEN  13 MAJ
GLÖM DEN INTE, OCH TA GÄRNA DEN DAGEN TILL DET!! MER INFO KOMMER!
Årets träff blir den 3:e och med lite annat upplägg, som hoppas ska tilltala er.. Tävlingar med många priser. Inga svåra saker utan vi tror och hoppas ni alla kan vara med. Vilja och envishet är det enda som behövs, ja en hund också givetvis.  (Förresten himla god fika Carina och tack för de söta pyttorna Anki o Lotta)
 Swea och jag var på klubben och lämnade en vove en kväll. Då passade vi på att träna lite igen. De sista träningarna har, ja jag vet inte hur jag ska uttrycka mej, men hon gör mej SÅ glad, super duktig.
 Idag ska jag avsluta en grej jag påbörjade i tisdags och hann ungefär halvvägs, innan det blev ilfart till veterinären.
 Sen tror jag övriga här förväntar sej lite påsk, här också. Har inte kommit så långt på den biten eller snarare ingenstans. Men påsken kommer trots allt. Lite påskris och alla mina små söta pyttor ska fram. Ägg och sill med tillbehör vill vi ha. En tur till staden inköpslistan är lång. Ska även köpa några fler burkar av den inte allt för billiga skonkosten till vår Jacki, vi måste vara rädda om henne.
 Å jag som ville ta det lite lugnt efter dessa jobbiga dagarna


  

   

5 kommentarer:

Malin sa...

Fy, förstår att det varit jobbigt och man blir ju helt slut när man har en diarrésjuk vovve för då får man springa oavsett tiden på dygnet. Hoppas det vänder nu och att hon snart är sitt jag igen!
Kram

Heléne sa...

Stackars Jackie som blev mer sjuk av medicinen än av sin operation:-(( och stackars dej med all denna oro som det innebär att ha en sjuk hund.
Hoppas den nya medicinen hjälper och att Jackei snart mår bättre.
Glad Påsk!

Emma o Malte sa...

Hoppas Jackie blir bättre snart! Så jobbigt när hundarna inte mår bra :-(

Carina sa...

Kramar till Jackie!! Tack snälla snälla du för allt jobb med FINASTE hatten i världen. Så kul att ni kunde komma tyckte eftermiddagen gick alldeles för fort.

cockettsriccardo sa...

Usch stackars Jackie inte kul å vara dålig och inte kunna berätta. Hoppas hon blir bra snart. Önskar er en trevlig Påsk.