söndag 15 april 2012

Viltspårstävling

Då har man varit med om sin första viltspårstävling!!!!!
Fint som sjutton, bäst av allt, jag lurade mina valpköpare till att vara med och tävla medan jag lugnt gick omkring och bara njöt av dom gjorde arbetet, fint det ni!!
För någon började dagen inget vidare och jag önskar inte byta med Rebecca. Vad hände Jo Wilda gör själ för sitt namn den tösen. HON rymde och gjorde byn osäker tillsammans med My som är hennes "syster" (rotweiler). Stackars matte cyklade byn runt medan husse förmodligen satt hemma och läste morgontidningen i godan ro. Wilda hittades och de kom iväg.

Här har vi Monica och Rebecca som får information av domaren
 Rebecca och Wilda började och Vi andra stod en bit bort och väntade,Yes!! där gick skottet då kom dom ut ur rutan var det första jag minns att jag tänkte och sa.
Wilda och matte hittade klöven Snyggt!!

 Så var det Frida och hennes matte, även där stod bit en bit bort och vågade inte flytta oss för att inte störa. Och även här kom samma tanke och ord när skottet gick!!
Efter vad jag hört från några håll så har det hänt med de nya reglerna att hundar inte funnit spåret och inte kommit ur rutan.Så lite nervösa var vi allt.
Frida och matte efter målgångSå kom vi till den fjantiga delen, Matte (jag) ville ha en fin bild av båda ekipagen och domaren


Och det var inte lätt VARFÖR? jo kolla vad domaren har handen, Båda fröknarna Drömflocken vill ha klövarna. Dessa systrar.  Mamma Jacki undrar var ni fått sådana fasoner ifrån.
 Jo vi fick en bild trots allt

Tillbaka vid den fina stugan grillades korv och vi väntade in övriga spårande. Och Tävlingsledaren Anki Björk plockade ut priserna Som det fanns massor av fina saker att välja bland

Domarna och tävlingsledaren


 Domarna hade överlägningar om vilket ekipage som var bäst. Det blev en duktig Joycock's Yesmeen med husse .
2:a Gissa vem? Vildarnas Wilda med  matte Rebecca . Drömflocken Rullgardina har fått sin första 1:a i jakten på championatet. Wilda var den enda av de 8 hundarna om inte är viltspårschampion . NI är så duktiga. ( men det visste jag innan)

 3.a blev Åsa med Trinny
4:a Frida  med matte Monica, fy tusan så stolt jag är över mina vovvar och valpköpare. Drömflocken Black Magic visade att hon är en värdig viltspårschampion, tycker jag!!!!!!!! Även hon fick ett 1:a pris.
Här nedan har vi hela gänget samlat, domare och tävlande
Och här till sist en lugn och fin bild på de duktiga töserna.
 En trevlig dag som vi hoppas på kommer igen. 


4 kommentarer:

Carina sa...

Super duper jätteGRATTIS!! o vad vi önskar vi varit där men här stod vi med borstar och fön och höll på. Duktiga hundar och duktiga förare och inte minst en superduktig uppfödare.

Emma o Malte sa...

Kul!!! :-) och så grattis med!

Malin sa...

Så kul, grattis till dig som uppfödare och grattis till dina duktiga valpköpare!!
Kram

Anonym sa...

Grattis till er alla önskar en avundsjuk ceasar med matte:)