måndag 5 november 2012

Måndag

Tiden går fort, skönt är det då vi har något spännande framför oss!?!?  Och då är det inte julen jag ser framemot, nej det finns så mycket roligare händelser väl värda att vänta och vänta ........på. Tur att vi har en del att stå i annars blir tiden lätt lååååååååång.
  Nu var det måndag igen, och dags att träffa Lotus och matte igen. Särskilt motiverad till träning var inte jag, regn och rusk usch. Men det är inget som stör töserna, så jag fick snällt trava runt på stubben, varsett spår blev det.
 Jacki kanon duktig, sista veckornas plockepinn har satt sina spår. Hon spårade fint och apporterade 3 plus slutet. Jag har ju förresten fått en egen  "smällare" så vi kan ha skottträning, nu är det bara att övertala familjen en eller annan gång. Och i vinter ska vi träna, Jacki o jag
Swea har tankarna lååååångt ifrån spåret, känns det som, jakten efter mer eller mindre ätbara saker ta över. Första sträckan OK men sen, vi får antingen vänta ett tag eller backa lite. Vi väljer att vänta ett bra tag nu? Vi åker till rallylydnaden imorgon sen får vi se vad som händer.
 Candy fick ett släpspår, spårade fint första sträckan sen jagade hon upp sej i vinkeln ( precis som mamma Jacki kan göra ibland) fick henne att varva ner och sen tog vi resten av spåret och Candy blir så glad när hon hittar klöven. Hon är så duktig när hon vill.
 Vi fick 8 nya klövar idag det är bara att tacka och ta emot.  
 
      En fin sak fick jag i lördags från alla på kennel Bright Dream's ( eftersom jag haft födelsedag)
Det är så fin, kolla själv


  och visst känns dom igen!!  Camilla har fångat mina töser så precis helt rätt

1 kommentar:

Eva sa...

Den där statyetten är så helt underbar!!!
Fast 7 änglar skulle kanske inte få plats... (Kan bli 8 om inte alltför lång tid kanske...)
Hoppas att jag sagt grattis! Annars får det bli en kram skickad nu:)