fredag 16 november 2012

sysslesättning

Swea är på dygn 48. Hon vilar mycket, men vill alltid följa med. Ligger gärna hundsängen som står närmast där jag är. Med andra ord flyttar hon runt en hel del under dagen.
 Jag märker att hon orkar inte gå de långa rundorna längre, hon säjer själv inte stopp, utan det gör jag.
 Det är ju inte konstigt om hon tycker det är jobbig, någon våg äger jag inte, men ett midjemått 12 cm mer än normalt! det måste kännas, runt bröstkorgen har hon ökat 7eller 8 cm. Hon är tung, ingen lite 11kgs tös som man kan bära omkring på.
Hungrig och alltid på jakt efter ätbara saker så nu får hon flera portioner om dagen, för att försöka dämpa henne ätbegär ,(givetvis har vi ökat på maten också) eftersom hon sätter i sej precis vad som kommer i hennes väg.  Det verkar funka för sist jag räknade in pennorna fanns dom alla.
 Det var Swea rapporten

 Idag har jag fått lite gjort, bakat knäckebröd, inget märkvärdigt men det ska bli av. Gjort mej vän med min symaskin igen och sytt gardiner till ett rum.
 Hade sån tur igår, jag är ingen shoppare  jo garn,( jag älskar handla garn), och faktiskt var det jakten efter garn som styrde mej till mitt fynd.  En gardin och garnbutik har utförsäljning, och jag hittade tyg till 25:- /m , det blev nya gardiner i 3 rum totalt 21m tyg.
Måste ju har nya gardiner i sovrummet nu när det blir klart, sen kunde jag inte motstå de andra tygerna.
 Är lite sugen på att få upp de som nu blev klara, men  ........ ska försöka få fönsterna putsade först.

Det är mycket kvar av dagen så lite till blir det nog gjort, först och främst hundrundan. Sen bad utav en eller annan skitig vovve.
Ja det finns nog en del på listan att välja och vraka ibland.

 Och så ska jag sticka, måste nog säja att jag gjort en del vantar och börjar bli riktigt trött på att sticka vantar.
 Har ett par Lovikka vantar som ska dekoreras måste försöka få det gjort innan måndag då sonen ska leverera dom i Gävle. Detta är inte den roliga biten med att sticka.
Jag vill sticka något roligt men har en hel del påbörjade saker s.k. UFON,( dom blir klara för eller senare), så det blir inget nytt??? känner mej rätt väl på den biten så  jag kan väl inte avstå om jag kommer på lysande idee.
 Skönt att kunna sysselsätta sej, väntan kan bli lång.

5 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Oj, det var värst vad du är flitig....
Kul med de väntade små valparna!!
Vov o kram!

Carina sa...

Är så spännande!! Syrran ska bli mamma!Angående fönsterputs jag har börjat använda lyxen hushållsnära tjänster och varannan månad kommer det hit 2 män och tar mina. Värt varenda krona av de 200 det kostar.
Kram

Eva sa...

Äta pennor??? Är hon släkt med Assar månntro? :D
Fin mage är det, och väldigt kul blir det även för oss på avstånd!
Som handarbeterska är man ju tack och lov aldrig helt sysslolös. Men påminn inte om "UFOn" är du snäll...

Sandra sa...

Nämen valpar på gång GRATTIS!!

Melody and M.E sa...

Nu har jag tipsat matte om att jag ska ha mat oftare, men hon verkar inte vilja lyssna på det örat. Jag får väl börja äta pennor!
Puss från Melody