lördag 17 juli 2010

Lydnadstävling

              Sådär ja nu har hon det i kroppen!!! Den där SWEA. Vi har varit på lydnadstävling

 Nä vi har inte tävlat utan var på klubben och tittade på deras årliga kvällstävling. Jag vet inte hur många pinnar jag fick pilla ut ur munnen på henne. Det är hennes tidsfördriv tugga pinnar och det är inte kul när dom sätter sej på tvären.Annars studerade hon väldigt? ingående? hur det går till? på den här sortens tävlingar???, och pratade lite med de duktiga hundarna.  Fick säkert lite inside information, ang uppförande
 Lite skryt, ett antal personer (även hundar) kom och gav komplimanger till min snygga cocker. En ville köpa  henne, en annan undrade vad färgen heter, en var kommer hon ifrån. En som ev planerade köpa en cocker att tävla och även till uttällning, familjen har innan jaktgolden men frun vill ha en mindre hund.
Så träffade vi Carina och Kalle, en superfin västgötaspets dom är verkligen duktiga. Blev 3:a i eliten GRATTIS Carina Du har en otroligt härlig lite hund. Kalle är även utställningschampion om jag inte har helt fel.
Kurt, våran ordförande kom och pratade lite, helt fascinerad av hur många cockrar 27 st ( den dagens  populäraste ras) som kommer på söndag. Undrade om det var vår cockerträff tidigare i våras som lockat hit dom.
 En trevlig avslappnande kväll för Swea och mej.
 Vi hade häromdagen besök mer om det längre fram. Lite bilder å så.

2 kommentarer:

Sandra sa...

Låter som ni haft en toppendag :) Ses imorgon. Kommer dock sakna dig och Swea efter mig i ringen :(

cockettsriccardo sa...

Hej Hej Kylle!
Jag var i Tollarp ifjor tror sammanlagt det var ca 10-12 cockers då!
Så det är verkligen skillnad.
Skall du vara där tidigt? Jag har plågat Ricco idag klippt runt tassarna,trampdynorna borstat kammat mm badat torkat tog faktiskt lite hjälp av fönen skulle vara kul och veta hur många det är i hans klass. Tror det är många!
Ha det gott i värmen hälsa Tjejerna!
Vov vov Ricco & Towe Ses imorgon