onsdag 11 augusti 2010

UA och A

Sonen och kompisar ockuperade Tv:n ( fast den bryr jag mej inte om, men sitter gärna i fåtöljen framför och virkar, just är det virkning). Sen var dom i köket och rumstrerade, bakade blåbärsmuffins. Vad i hela friden skulle jag ta mej till,.gissa.
UT O TRÄNA, Swea var så duktig, linföringen kändes perfekt. Inkallning supersnabb, och apportering enligt 1.ans modell ganska bra nästan,.nästan godkänd............. Men sen kom vi till problemen, Swea liksom sin mamma är nog allt lite rädd för mörkanasse. Det började skymma så det fanns spöken bakom träden riktigt äckliga saker enligt fröken. Och då gick det inte att riktigt få till något bra. Men efter en stund så insåg hon nog att det mest bara var fantasier eller så var leken och träningen rolig.
 Jacki börjar få riktigt ordning på sin bakdel, ikväll gick det bra. Nu har jag även kommit på ett nytt sätt att förbereda "backa" så nu går det också ganska bra, bättre än tidigare. Jacki är inte mörkrädd, hoppas Swea kommer över det, för tillfället är hon riktigt jobbigt ser faktiskt spöken även på dagarna. Och går gärna och småmuttrar när hon är osäker. 
 Igår när jag var ute med de övriga sa Rickard att hon var riktigt odräglig,ena stunden satt hon i min säng och ylade, stackaren. Men Rickard att han sagt åt henne att hon var korkad och då slutade hon. Inte vill Swea va korkad.  Sen hittade han henne snokande på köksbordet. Hon är som hon är när hon inte blev som hon skulle eller vad det nu är dom brukar säja.
 Av någon anledning var jag inne och tittade på hunddata och upptäckte att Jackis dotter Gucci (kullsyster till Max o Frida) har blivit ögonlyst UA och höfter A
Gucci förra året i november (har nog inga nyare)

5 kommentarer:

Sandra sa...

Åh vad du är duktig och tränar...här ligger vi mest på soffan.

Drömflocken sa...

Nä du jag har sett vad du gör! Jättefina saker!

Sandra sa...

;) ja, lite pysslande ja....men inget hund tränande :)tja...skulle väl vara att vi då tränar på att INTE äta upp det matte pysslar ;)

Carina sa...

Stämmer så bra med våra "råttor" när det inte blev......
Är nog för smarta för sitt eget bästa ibland tror jag.

Rebecca sa...

Det där med att vara uppe på bordet och snoka är nog ett släktdrag, här är också ett litet monster som är uppe på bordet titt som tätt och när man kommer på henne har hon riktigt bråttom ner!
Kram från Wilda med familj!