lördag 14 maj 2011

Inte min dag!

Kan man nog lugnt säja! Vi har varit på sök träning, Det är kul och vi var riktigt många. Swea var inte alls på hugget ville inte,  en massa snus istället.  Givetvis blir jag besviken, men samtidigt  är jag väldigt medveten om att allt går upponer, upponer hela tiden.
 Några skulle efteråt åka till klubben och ha lite ringträning BRA tyckte jag. Bra för Nelli, visst jättebra till att börja. Hälsade fint på en liten snauzer, mycket duktigt.
 Sen började vi  gå runt och ställa upp hundarna, plötslig for fan i Nelli, fullkomligt tokig och arg på Molly Mops, och plötsligt var inte heller snauzern så kul längre. Snacka om att skämmas, JÄDRA monster till hund.
 NU blir det till träna, kontakt, samarbete och sist men inte minst hundmöte. Nu är flera kvällar bokade på klubben för att på avstånd sitta och titta på andra och sakta dra oss närmare. Tänker använda mej av klickern och skvallerträning.
 Annars kan monstret både stå och springa MEN inte tillsammans med andra verkar det som. Hoppas jag kan få ordning på henne annars blir det ingen utställning för hennes del.
 Swea ville ut en stund så lite lydnadsträning blev, som gick lysande. Med andra ord rättade hon till dagen för oss (mej)

5 kommentarer:

Heléne sa...

Det är inte alltid det går som på räls eller blir som man tänkt då man tävlar/tränar med sin hund. Förmodligen är det väl det som är tjusningen och spänningen. Det vore ju annars ingen idé att hålla på om resultatet blev detsamma varje gång.
Önskar er en trevlig helg!

Sandra sa...

Trist med skitdagar...som tur är så blir det bättre :)

Eva sa...

Men Nellie! Mopsar som är så kul! hälsar Assar som älskar "plattnosar".
Tur att det kommer fler dagar:)

Carina sa...

Ibland stämmer inte kemin och ibland stämmer inget alls och man vill inte se hundeländet mer;) Men det kan bara bli bättre.

Drömflocken sa...

Håller med dej Helene!
En eller annan skitdag ska det nog vara
Alla här utom Nelli tycker också om mopsar
Hade (har) lite (mycket)av den känslan Carina, vill inte se eländet, men det börjar nog ge sej en aning nu.