onsdag 11 april 2012

på knä

Idag var stora dagen, vi skulle ta bort Jackis stygn, ja det blev gjort. Men det visar sej hon har fått infektion i såret och för säkerhets skull får hon förmodligen antibiotika för det. Eftersom hon nu blev så dålg av Rimadylen  så togs en odling för att det ska bli rätt medicin från början. Vi vill ju undvika mer av senaste sortens sjuka. Fram till fredag då vi får svaret, ska vi ta hand om såret på bästa sätt

Ta stygnen gick jättebra, praktikanten var imponerad av snälla fina hunden om låg så snällt.

MEN jag höll på att gå ner för räkning när veterinären berättar att hon fått svar på analysen av den äckliga saken vi tog bort. Jag hade inte i min vildaste fantasi en tanke på att få höra att det var INTE godartad.  Nu hade dom tagit med gott mått runt om men vi väntar på att få höra om det är så på djupet också om inte blir det en operation till nu.  Får man lov att svära här????


Ska vi nu vara riktigt riktigt negativa så vett i tusan om det är några Swea valpar. Jag tvivlar.

 Nu blir det en stärkande promenad så jag kan få gråta färdigt och rasta oron av mej lite.

6 kommentarer:

Carina sa...

Mega kramen till dig<3

Malin sa...

Det är din blogg, du får svära så mycket du vill och ibland så behöver man göra det, ibland så blir det bara för mycket, livet.
Håller tummarna att allt är bra nu med opererade damen och att det visst finns valpar i magen på Swea, i varje fall ett par stycken.
Kram

Eva sa...

Promenader är bra, sa' Bull...
Håller allt jag kan och hoppas verkligen att det ordanr upp sig!
KRAM!

Sandra sa...

Men fyy...håller tummarna för att de reda ntagit tillräckligt djupt och att Sweas mage är FULL med små valpar. KRAM

Emma och Malte sa...

Hoppas att allting ordnar sig för er och att det bara blir positivt nu!! Stor kram från oss!

Elon och Linus matte sa...

Hej !
Mycket tråkigt att läsa om det som hänt er och särskilt Jacki. Det är din blogg och du har rätt att skriva så mycket svordomar du vill. Kommer nu att följa bloggen mer, har bara inte haft tiden på sistone plus att jag inte måttbra i kroppen själv. Jag hoppas ju, även om det kanske ser dystert ut, att Jacki återhämtar sig fint .
Kram och tankar från Elon och Linus matte