onsdag 17 november 2010

vill inte

Idag är det en sån dag då jag "vill inte". Vill inte gå upp, vill inte skjutsa ungen, vill inte måla de där brädorna, vill inte hämta ved, vill inte tvätta, vill inte gå ut med hundarna.  Men ändå har jag gjort allt. Nu händer det inte så mycket mer här idag, fast sticka lite, laga mat, träna, ja man får trots allt lite gjort även när man inte vill.
Tömde min kamera och hittade lite bilder
 Frida var och hälsade på härom veckan, hon intog Jackis hörna i soffan, som det mest självklara i världen.
                                                      Swea tycker om Frida
                    Swea tycker jättemycket om Frida, men om Frida tycker lika mycket om Swea, det är frågan
                                 Jacki tycker det är mer  plats på stolen än på golvet hos Anki
                                                    Kan detta vara anledningen, små släktingar
                                                 Konstigt, dom är ju bara så söta

 
Så en bild på söta Candy som har sin egen stil, lilla söta lurvemaja.


Och  här kommer bilder på mitt "terapiarbete".Stickning är den bästa avkoppling som finns, (så länge det inte blir fel), bra för själen. Måste ha lite såna här projekt att ta till nu när julen kommer allt närmare.  Jag vill inte ( ännu fler "vill inte") ha jul och det känns som om alla försöker tvinga mej att vilja tycka det är " SÅÅÅÅ trevligt". Att gå och handla om jag så bara ska ha lite mat, så kan jag inte komma undan allt detta skit. NÄ FY ...... för jul.
 Första biten på stickningen
En liten bit till har jag kommit,det går inte fort. Ökar 4 maskor varje varv, så visst blir det större. Är inte riktigt överens med mej angående färgvalen, men just nu när det är så mörka nyanser så tycker jag om dom. Men de ljusare, gult är inte min färg.............. Så är det när man inte vill välja samma som alla andra.
 Nu ska vi träna och sen stickar jag en bit.


10 kommentarer:

Sandra sa...

Som jul älskare blir jag ju nästan gråtfärdig men jag låtsas inte om det du skrev om jul ;) Jättekul att titta på bilderna :) Candy är för himla fin!!!!! och Swea den roliga tjejen :) superfin hon oxå.

Eva sa...

Ser väl ut som om hon är lagom intresserad av att dlea hörna med Swea?:)
Jag håller delvis med dig om jul! Hatar hysterin, gillar julens innebörd:)

Carina sa...

Tycker färgerna är utsnygga men om stickning är avkoplling det vete fan;) tappade maskor och stora hål när fy sjutton. ÄR ju som du vet tvehågsen till julen. Gillr julmyset men inte alla måsten innan. Precis en diskussion med dottern om just önskelista eller heter det ska vara precis den listan. Slutade med att jag sa ta pengarna i näven och fixa själv. Kram på dig jag måste verkligen förska komma ut till dig en dag!

Buttons sa...

Underbart tjusig stickning, vad ska det bli ? Håller fullständingt med om julen, är redan skittrött på all julmusik i affärerna och frälsningsarmens ringare utanför butiken...........puss på svansarna

Kylle sa...

Det ska bli en sjal.
Efter samma modell att sticka som norska tröjor. Så när detta är klart klipps den upp och sedan stickas infodringar, som jag har tänkt i något riktigt avvikande. Tänker sticka in mitt namn och årtal. Lär dröja ett tag innan vi är där.

Susann Larsson sa...

Håller med dej om julen. Dyrt o stressigt och en massa krav. Stickning däremot kan jag aldrig tro att det är avkopplande:)

Madde sa...

Håller med om att det kan vara lite stressigt innan jul. Tycker det är mysigt att träffas hela familjen men alla måsten är inte kul. Jag har lärt mig att koppla bort en hel del måsten mot vad jag har gjort tidigare år...

cockettsriccardo sa...

Vilka härliga bilder.
Roligt att se och läsa vad ni gör för kul.
Ja visa daga så e det så eller rättar sagt perioder som man inte vill något.
Jag gillar julen så man får göra allt i sin takt och tid skulle man missa något så blir det jul ändå .
Var rädd om dej.
Kram Ricco & Towe ps. Tjejerna är så fina allihopa. ds.

Anonym sa...

Ja frida är väl inte mammas tös för inget, det som är mammas plats är hennes plats. Sen sitter hon precis likadant som candy, man kan se att dom är släkt.Jag är glad att jag kan se likheter med dessa damer det innebär att jag har en fin hund. Sen vet du att hon tycker mycket om Svea.

Kramisar från Frida.

Boubou sa...

Hej! Trevlig blogg ni har!