måndag 29 augusti 2011

blött

Idag blev det så att vi la träningen på em, ja nu kan vi konstatera att det skulle vi inte. Det var hyfsat när jag åkte hemifrån, och medan jag gick med Nelli o Candy. SEN fullkomligt vräkte det ner, hll uppe en kort stund för att sedan ösa ner.
 Swea och jag värmde upp på klubbens altan, bakdelsövningar och fjärrdirigering, hyfsat bra. Bakdelen börjar hon få lite koll på nu.
Sen insåg jag att det var bara att bege sej ut i blötan, för inte hade jag en tanke på att åka hem utan att träna. Det blev halter till höger och vänster, hopp över hinder efter 2.ans anvisningar som hon faktiskt inte kom ihåg trots att hon kunde innan?? Varierade mellan ställande och läggande vill ha henne att förstå ORDEN. Inkallning med ställandenär vi ändå var i farten, nöjd med henne hon jobbade glatt och bra i regnet.
 Därefter kom Lisbeth o Lotus MEN dom strejkade och satte sej p altanen och väntade till vi hade tid att fika.
 Jacki börjar återfinna sin form och gick riktigt bra, kryper snyggt korta sträckor, trots att det var duktigt blött på planen, framförgående hyfsat, frittfölj piggt och snärtigt som jag vill ha det.
Vi fikade och åkte hem dyngsura men glad och nöjda hundar. Även jag var genomvåt utom om fötterna.....tur gummistövlarna var kvar i bilen sen sist.
  Lördagens sök, Jacki SUPER duktig och taggad. Swea lite av en besvikelse då hon hamnade i ett riktigt snår av smågranar MED INNEBOENDE FÅGLAR. Hon såg väldigt lycklig ut, matte var mindre lycklig och djup besviken på eländet.
 Igår var Frida o Monica på besök trevligt som vanligt. Goda bullar och en himla god äppelpaj bjöd dom på.
  Idag har jag börjat fixa Nelli inför Sofiero, tar lite pö om pö. Hon har massor av hår på huvudet så jätte tjockt annars ganska fin och lagom mycket päls på fröken

3 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Åhhhh,vad duktiga ni är på att träna.
Det dåliga samvetet blir allt större o större på matten vår.
Ha en fortsatt bra vecka!
Vov o kram!

Malin sa...

Håller med Patricia, ni är jätteduktiga!
Sv. Du hade rätt, det var inte kört ;-)
Kram

Sandra sa...

Duktiga duktiga ni...helt imponerad av er flitighet.