lördag 25 september 2010

det ena...........

Det ena drar det andra med sej, så är det  ofta. Det som skulle bli och blev en fin uteplats, har nu gjort att vi mer eller mindre lever på en byggarbetsplats

 Jag vill som en extra försäkring ha någon form av staket, om någon smiter ut kommer den inte längre. För att få ordning på det hela så måste väggen riktas upp och det var ingen lätt historia. Med tak som är för tungt för huset, så hade väggen gett sej på kas. Nu är taket stabiliserat och väggen kan fixas. Så nu passar vi på att byta ut ett fönster till 2. 
Denna delen av huset har varit stall, vedbod och hönshus och har t.o.m varit lite större. Det var renoverat och ombyggt till vardagsrum när jag flyttade in för 22 ½ år sen, Herre gud var tar tiden vägen. Inte trodde man då att taket i det närmaste kunde falla in.
Det blir aldrig så lätt som man tänkt sej! Men nu ska det bli bra.

3 kommentarer:

Marie sa...

Ja, det brukar bli så att när man börjar renovera så kommer det fram mer som inte var tänkt från början. Lika bra kanske att ni fick taket och väggen fixat. Blir säkert jättebra med ytterligare ett fönster. Ljus får man aldrig för mycket av.
Lycka till!

Carina sa...

Kommer att bli jättefint!

Eva sa...

Blir säkert toppen! Ni bor ju så mysigt!