måndag 20 september 2010

katastrof

Vi började med kisserundan som vanligt. Hundarna tycker måndagar på klubben är superkul, så dom var verkligen spralliga.
Sen åkte alla in i bilen utom Jacki, idag var det hennes tur att börja. Lite långsam marsch som vi börjar få kläm på, inte längre så hackig. Vad beror det på jo, jag tror att jag äntligen belönat rätt. Språngmarsch går också så mycket bättre handlar även här om belöning i rätt läge .Inkallning gick jättebra fullfart. Lite apportering och sen lek.
 Så var det galningens tur, tog ut henne och genast skulle då allvaret börja..... Inget bra, men hon måste lära sej.  Lisbeth skulle då dirigera oss, vi ställde upp i utgångspossition.Förare och hund klara?   Ja!  Framåt marsch  och jag säjer "fot"   Vad händer? Jo Swea far framåt som om någon stack henne i baken, Lisbeth skrattade gott och sa att hon aldrig sett något liknande. . Vi tog det från början och då en lite lugnare variant.
Det gick lite si och så idag och vi kom fram till att Swea inte riktigt tål att sitta i bilen och vänta på sin tur, det blir rena explotionen    ( Hm, stavningen?! får inte rätt på den hoppas ni förstår att det blev katastrof)

5 kommentarer:

Sandra sa...

klart hon inte fixade det...fniss...laddad som en KANON efter att ha legat på laddning i bilen :)

Eva sa...

Håller med Z o F! Hon gjorde väl bara som det jag läste för några månader sedan: "En cocker sover aldrig - den ligger på laddning!"
(O A behöver inte ens vänta i bilen...När vi åkt med på ringträning är det fullt ös direkt!)

Grabbarna boys sa...

Det där känner vi igen.
Vår Athos är precis lika dan.
Sitter han och väntar på sin tur så flyger vår matte som en vante efter honom när det är hans tur.
fast vi kan ju tala om att han hr blivit mycket bättre på att vänta på sin tur.
Det har bara tagit nästan 6 år.
Så om 6 år går det kanske lite lugnare till.
Vov från grabbarna boys!!

Carina sa...

Ser fröken Swecia framför mig klart att hon laddar gälelr ju att ge järnet fniss

Malin sa...

Men kul ändå att du tränar med dom, måste kännas skönt.
Malin, Cannolis blogg