fredag 25 mars 2011

Finaste Jacki

Ja min finaste Jacki igår gjorde hon mej så glad HON TOG METALLAPPORTEN!!!!!!!!!!!!!!. Tror igen kan förstå hur glad jag blir var gång detta händer. MEN jag fattar inte ena gången tar hon den nästa inte, blir inte klok på hundeländet. Nu har det legat på is i vinter, men igår kom den fram igen, inte för Jacki utan för Swea. Hade ju nästan gett upp Jacki och metallbiten. För övrigt var hon helt suveränt duktig igår, tänk om det bara håller vill ju tävla 3:an med tösabiten. Hon var väldigt vaken och allert, men tror jag vet varför. Hon har varit lite avtrubbad inte konstigt då hon tillbringa stor del med att vakta mössen som finns i huset,MEN nu fångade jag 2 igår morse och efter det vaktar hon inte..........
Tänkte se lite hur Swea hon reagerade på metallen, inte var det bästa bitgrejen men tog den. Provade först med tassarna och se det tyckte inte matte var bra vad gör jag då tänkte hon säkert och snusade lite försiktigt. Efter några gånger krävde jag mer och då tog hon den.
 2 duktiga töser som gjorde slut på godiset.
Nelli var också ganska duktig men ville inte lyssna så noga mest bara snusa.

 Idag har jag varit på symässan i Malmö inte den bästa, tycker den var bättre för några år sen. Inga fynd där, men jag provade för mej  något nytt Frivoliter tror jag det heter, tänker testa lite. Nya kunskaper är alltid kul.

 Fyndet gjorde jag på Stoff  o Stil, så nu blir det så småningom ännu ett utställningstäcke till samlingen. ( Dom blir ju så flitigt använda att  vi sliter ut dom, hm  nä inte riktigt har ju ingen att ställa nu, MEN kunde inte motstå detta. Tar en bild en dag och visar.

3 kommentarer:

Carina sa...

Frivoliter är det sånt som virkas med en tunn tunn nästan tråd? I så fall är det en sådan duk jag fick av en boende otroligt fin men glömde namnet vad virkkonsten hette.Skönt då behöver jag inte sörja mässan men Stoff och Stil finns med i planeringen=) KRam

Eva sa...

Synd om mässan var lite trist! Tur då att tjejerna gläder matte:)
Frivoliteter hör till så'nt där som jag hoppas prova nå'n gång! Tycker ju det är kul med de där gamla teknikerna. Tänk vad kvinnor kunde! (Och kan till viss del)

Elon och Linus matte sa...

Det var ett fint tyg, så det blir säkert superbra, när det väl är färdigsytt : )