tisdag 22 mars 2011

Nelli spår 2

Vi spårade idag Nelli var jätteduktig inte så rädd. Men lite rädsla fanns, för givetvis skulle det börja blåsa idag med, just när det var hennes tur. Lite äckligt blir det ju när träden viftar och det luktar lite konstigt på marken. De där små dropparna som är så spännande och luktar trots allt lite gott.
 Jag ska promenera inne bland träden med henne själv så hon vänjer sej Vet ju inte hur pass mycket hon har varit i skogen. Tror inte det blir några problem. Hon är en klok liten tös.
 Jacki hade lite problem när vi skulle över vägen med annars var både bloduppehåll och återgången bra.  Hon under söker ganska stora ytor men det får man lov. Jacki hittade klöver fint brukar inte va så intresserad förrän den är funnen.
Candy OK ville hem när spåret vände hemåt lite svår att övertyga om att fortsätta men tog nya tag och gjorde bra ifrån sej. Har större intresse av att hitta klöven än Jacki
Swea fick stå över idag. Lite lydnad istället och så fick hon gå med och hämta en grej jag tappade i spåret.  Blir lite kasst då för hon vill också gå spår.
 Nu är vi trötta och hungriga

5 kommentarer:

Freja Phaléne sa...

Tycker ni verkar ha jättekul med ert spårande! Jag kan inte sånt, men jag är duktig på att leta köttbullar i parken =) Vuff!!!

Eva sa...

Väntar på att lite mer snö ska försvinna från vår backe (är så mycket stenskravel där). Då ska A få långlina och få "fnuffla" (låter så om han!)! Se'n ska jag försöka få tag på blod...
På nå't sätt tränar vi också "sättande"... Men han kommer till höger sida:) Försöker få honom förstå att han ska komma ÄNDA in...
Kul med Nelli! Måste vara mycket nytt för henne så jag tycker hon verkar väldigt duktig.

Anonym sa...

Åh vad roligt att spåra!!I år MÅSTE jag få arslet ur vagnen och lägga mycket mer spår!!
Jätte jätte fina hundar!

Ser att jag måste välja anonym i identitet,så skriver ut min blogg här OM du nu skulle tycka det vore intressant att läsa om en vardag med tre pitbullmixar. Om du tycker det låter tråkigt,så gå inte in :P
kram Lenita
prinsessanbananhammock.blogg.se

Elon och Linus matte sa...

Härligt att klunna spåra igen. Nu kan vi göra det här också, men det har inte blivit av riktigt ännu.

skapa och inreda sa...

Visst är det roligt att spåra med sin hund. För flera år sedan hade jag en cockerspaniel som älska att spåra. Hon slog ut de flesta på tävlingarna, även de stora grabbarna, brukshundarna :)
Det var verkligen jätteroligt att få ha en så duktig hund.