tisdag 7 juni 2011

träning

Ikväll när jag lämnade tillbaka nyckeln passade jag på att träna lite med Jacki o Swea.
 Jacki träningsvillig och glad, massor av energi och gjorde ett jättebra pass med bl.a. metallapportering.
 Swea också duktig, men varför är det så svårt att få en del moment att sitta....
 Apporteringen gick bra, om vi inte räknar in de 4-5 ggr hon tjuvstartade. Men däremot höll hon apporten nästintill stilla, och bara det är en stjärna i kanten. Även hon var vild och träningssugen. Vi tillbringade lite mer än en timme på klubben  vovvarna fick jobba vars en bra stund. Vi brukar inte köra så långa träningspass, men nu är tanken att allvaret ska börja....igen.
 Hemma igen så var det Nellis tur, det var 4:e gången vi hade pallövningen och nu vet hon vad jag vill, upp på den och vi fick även till några steg runt , men framtassarna uppe på. Hon är klok, provar sej duktigt fram och bjuder mer och mer.
Resten av dagen har vi promenerat och jag har njutit av min stickning som går framåt, trots några mindre fel som gjort att jag givetvis fått repa upp några varv då o då. Men på det viset blir det billigare för dom varar längre......
Knappt 1 dm var på bakstycket och ärmarna kvar, det börjar bli hög tid att bestämma vilka färger de virkade kanterna och broderierna ska ha.

3 kommentarer:

Carina sa...

Kul det går framåt med både stickning och träning. Täckna är som små kontsverk och tröjorna blir lika fantastiska.MEn Monicas tröjor klår det mesta =) Tack snälla för att jag fick smita från städningen så vi kom iväg. Visst var det en härlig dag tror alla var nöjda och glada på två och fyrbenta. Ingen dum idè att planera redan nu och nästa år då har jag ingen student=)

Katarina sa...

Njuter av dina stickningar - så vackra!

Eva sa...

Håller helt med Katarina! Dina stickningar är helt fantastiska! Och vilken suverän inställning till det där med upprepande! Tar det till mig både för stickning/virkning och sprättande vid symaskinen:)