måndag 25 oktober 2010

funderar

Lite funderingar: Det var någon som vid något tillfälle skrev som kommentar något om Sweas minspel. Hon har inte bara ett härligt minspel, hon har en härlig utstrålning, och en nonchalans som ingen annan.
  Ex: Swea ligger i fåtöljen och "sover" ( Vilar?), sonen eller gubben kallar på henne, då riktigt kniper hon ihop ögonen. Efter en stund och många upprepningar av hennes namn kan hon lyfta lite på ena ögonlocket för att kvickt stänga det igen. Om jag  kallar på henne far hon upp och riktigt säjer "här matte! här är jag! ska vi träna nu!"
Det är svårt att beskriva ni skulle se det. En märklig hund som mycket sällan lyssnar på någon utom matte
 Vad då nonchalant
Mattes lilla tös ut i klospetsarna.     Jobbigt ibland men visst är det skönt att vara populär hos någon.

 För övrigt så chockar hon mej med att plötsligt äta upp all sin mat. 3 dagar på rad har hon tömt matskålen morgon o kväll (utan att mormor Jacki hjälpt till,  Jacki står under övervakning när det gäller mat,  KILONA...).
Ingen träning idag har varit med mamma i Lund och hemma igen så orkade jag inte. Det har varit en ganska intensiv helg med hundträning och hundkurs.
  Imorgon SKA vi träna och jag ska även laga ett burskynke som jag lovat för länge sen.......
Och så väntar jag på ett mönster för lite andra projekt.

2 kommentarer:

cockettsriccardo sa...

Vilken härlig bild , bilder kan ju tala för sig själv.
Va roligt att hon äter.
Ricco gillar mat så där är det aldrig problem än så länge.
Kul att du har lite projekt på gång.
Ha det gott!
Tass & Vov Ricco & Towe

Carina sa...

Tror hon brås lite på halvmoster där är en till som har miner och kan knipa ihop ögonen allra helst om Uffe ska ha ner henne från sin sängplats hon tror att ju mer hon kniper ju mer ska han tro att hon sover;) Dessa underbara hundar. Förstår din glädje över maten är jobbigt med en hund som inte vill äta men o andra sidan tvärtom med mathuliganer är inte så kul heller när de tycker matte sover för länge och de är utsvultna. Kram och hoppas allt gick bra med mamsen