tisdag 26 oktober 2010

Swea har varit med mej i stan idag. Hon fick vänta i bilen när jag var på hörseltjänst ( Nu hör jag nog lite bättre efter en justering). Sitta i bilen är inget bekymmer för henne, det fixar hon bra.
 Efter det så gick vi en runda  i stan mest kring Lilla torg. En del människor i rörelse, och lite konstiga makapärer. som hon till min stora förvåning inte brydde sej om.  Tror att hon döljer sej lite i sitt envisa "spårande" ( precis som Jacki), väldigt upptagen. Hon satt en liten stund utanför symaskinsaffären då jag var och handlade lite grejer till en sele. ( ser du Monica ett steg i närmare den där selen). Där satt hon fint en stund sen var hon  tvungen att studera lyktstolpen väldigt noga, hade hon kunnat hade hon säkert klättrat upp.
 Vi satte oss på torget och kollade läget, döm min förvåning när hon lägger sej ner och bara studerar stadslivet. Duktig! det gick så mycket bättre än jag vågade hoppas på.
 Väl hemma var tösen slut i batteriet, la sej rak lång i sängen och sov "djupt" till jag började ta fram kopplen, då var hon klar vaken igen.
 Det blev ingen träning förutom stadsturen. Istället har jag lagat ett burskynke, vågar inte visa det förrän ägaren fått det. Men jag tycker det blev fräckt.
 Imorgon ska vi, ja just det det höll jag på att glömma, mer om det i morgon.

7 kommentarer:

Carina sa...

Syr du såna fina selar på beställning. Jag har ju sytt en men är allt lite lat;)

Drömflocken sa...

Bara ibland!
Just nu har jag mycket på gång, väntar på ett mönster och sen ska det sys.
Om 2 veckor en stickkurs i flerfärgsstickning. Sen lär jag väl bara sticka ett tag framöver.

Eva sa...

Duktiga tjejen!
Blir väl värsta "city-bruden" av henne! Matte får kolla så hon inte får för mycket lust på stadens begivenheter:))

Marie sa...

Roligt att hon tog stadsträningen så bra. Det är något som jag har varit dålig på att träna med Elof. Får nog lägga in ett liten stadsträning med honom.
Roligt med så många olika syprojekt! Jag önskar bara att jag hade mer tid till att sy. Nästa vecka ska jag dock ta en sydag för då är jag ledig från jobbet några dagar.
Kram!

Lyckopiller sa...

duktiga ni verkar vara båda två. jättefin blogg!

Eva sa...

Vill bara säga att det verkligen är en toppenveterinär vi träffade igår!
Jag träffade honom första gången för drygt 27 år sedan, och vi har diskuterat behandlingar många gånger. Han är underbar på att ta hänsyn till at faktiskt hundägare utan medicinsk utbildning kanske kan nå't också om sin hund...
MYCKET glad att han arbetar fortf!

Monica sa...

Tack vad glad jag blir att du har handlat selen, skall vi möta henne när vi kommer upp.
Ha en bra dag.