onsdag 27 oktober 2010

YEAHOOOOOOOOO!!!!!!

Swea fixade DET!!!!!
 Godkänt anlagsprov för Liselott Hagberg Vinslöv
           Liselott och Swea ( Swea frågar om hon var duktig nu)
  19 min tog det för tösabiten att ta sej runt. trots att hon inte riktigt spårade som hon brukar så klarade hon det.   Hon är  inte riktigt sej själv just nu pga löpet, och det påverkar säkert hennes spårning också.
 Som vanligt, när jag vet att det kan gå bättre så är jag inte helt nöjd. Hon har ju fortfarande lite problem med andra människor men helt klart gjort framsteg, på den biten. Givetvis var hon tvungen att tala om för mej att det var en konstig typ som förföljde oss i spåret. Men hon förvånade mej väldigt när hon inte fick bry med fåglarna som förde ett jädra liv. Kanske dom varnade varandra för oss konstiga människor.
 I bloduppehållet kändes att det var något hade inte drag i linan. men det gick framåt. Ut i ett område där Liselott tyckte det doftade av något djur, där ringade hon väldigt. och kom bakom Liselott, där var hon så upptagen i sitt spår att hon inte brydde sej om domarn. Bra hon kan tydligen koncentrera sej.
 Klart jag är nöjd hon var ju jätteduktig och så skönt att denna biten är klar, får se om vi kämpar vidare, vi har ju ganska mycket annat också i gång. Men ett spår då o då tror jag inte mina vovvar tackar nej till
 Jag är jätte glad att hon fixade det, nu slipper vi harva runt med detta, istället kan vi nu öka svårigheterna, vilket jag tror är till fördel både för Swea och Jacki
                                                          Här har vi dom igen.

7 kommentarer:

Carina sa...

SUPERDUPER GRATTIS!!!!!!

Grabbarna boys sa...

JÄTTEGRATTIS!!
Ni är dunderduktiga!!

Sandra sa...

Tjohoooo vad kul. GRATTIS

Katarina sa...

Grattis! Så kul!

Eva sa...

Hon är helt enkelt VÄLDIGT duktig den lilla tjejen!
GRATTIS!

Monica sa...

GRATTIS. Gud vad duktiga ni är.
Det visste jag att Svea skulle fixa det hon är duktig hon.
Kramisar.

Lyckopiller sa...

Så duktiga. Både Svea och matte. Stort grattis från oss!