lördag 9 oktober 2010

sök, sök

Fy tusan! detta är nog det roligaste jag provat på med hundarna. SKITKUL. Ta chansen och prova på om ni kan.
 Swea fortfarande lite försiktig, men det är inget som oroar mej, hon får all tid i världen, för en dag så jäklar.
Hon går framåt, i dag var det 5 nya ansikten, 5 nya att bekanta sej med. Så kul att alla verkligen ställde upp och jobbade för att hon skulle få chans att prova i sin takt. Jag blir så glad.
 Jacki! jo hon fattar bättre än matte, för när hon skulle ut och visa figgen då står korkade matte kvar och fattade inget. NU får jag faktiskt skärpa mej lite och va med i svängarna. Jacki tycker detta är TOPPEN.
 Idag lärde jag massor, väldigt givande och kul att se de andra hundarna jobba, några jätteduktiga och andra på väg. Alla i olika stadier, givetvis får man ut och va figurant och lite svårt då jag inte vet hur de andra vill deras hundar ska handla, men man frågar och t.o.m jag lär mej.
 Annars har jag idag lärt lite om nästa steg, hur det ungefär ser ut på tävling ( måste ut och kolla en tävling) och att få upp motivationen (på hunden)

Vi var idag 6 svart terrier, 1 hovawart, 1schäfer, 1 old english   hm stor lurvig sak, 1 tervueren (stavningen kan va hm fel), 1 labrador,  1 rotweiler,1 mops, 2 cockerspaniel. och 9 förare.    En salig blandning.
Och kameran hade jag med.............. den låg tryggt i min ficka..................
  

2 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

En undebar dag ser det ut som ni har haft.
Precis som vår dag som har mest bestått av bad o bus.
Ha en fortsatt bra helg!!
VOV O KRAM!!

Carina sa...

Låter så kul. VILL OCKSÅ! men är väldigt glad över att du fått chansen delad glädje är ju dubbel glädje som bekant.